Web és design - Pixeltől az élményig!

"Websiteok, webáruházak, tartalomkezelő rendszerek készítése a legfrissebb trendeknek megfelelve."


 • Webdesign

  +

  Esztétikus megjelenésre, tökéletes ergonómiára és magas szintű interaktivitásra törekszünk. Mindig követjük a legfrissebb trendeket, hogy az oldal időtálló legyen. Nem baj, ha nincs konkrét elképzelésed, nálunk számtalan téma közül válogathatsz, így a végeredmény nem csak számodra lesz megnyerő, hanem a felhasználóknak is. Minden esetben az egyediségre törekszünk, és Téged is erre fogunk buzdítani. A siker már első ránézésre eldől a másodperc töredéke alatt, ezt figyelembe véve kapja meg oldalad az új designt!

 • Website

  +

  Termékeink között micrositeok, vállalati portálok, érkeztető és promóciós oldalak szerepelnek. Dolgoztunk már turizmus, gasztronómia, marketing és kommunikáció, informatika, szépségipar, egészségügy, oktatás és szórakoztatóipar témakörökben is, így nehéz lesz meglepned bennünket. Azt szeretnénk, ha a Te oldalad is egyedi és példaértékű lenne, amit mindenki másolni szeretne, és amire a szakma is etalonként tekinthet. Hagyd, hogy levegyünk a lábadról!

 • Webshop

  +

  Felhasználóbarát webáruházak a sikeres e-kereskedelemért. Szeretjük, ha egy webáruház szép, de azt sokkal jobban, ha úgy érezzük, értünk, felhasználókért van és nem fordítva. Ha nem nehezíti a dolgunkat vásárlás közben, hanem épp ellenkezőleg, megkönnyíti és élvezetesebbé teszi azt. Ha a vásárlás közben bennünk felmerülő kérdésekre már azelőtt választ kapunk, mielőtt megfogalmaznánk magunkban. Ha a fizetés jóváhagyásáig, tehát a vásárlás legutolsó mozzanatáig végig úgy érezzük, jó döntést hoztunk, és nem érhet bennünket baj. Mi az ilyen webáruházakat szeretjük, ezért csak ilyeneket készítünk.

 • Webszövegírás

  +

  Weboldalak, webáruházak, micrositeok, portfóliók, érkeztető oldalak teljes szövegezésének elkészítését azért vállaljuk, mert nem szeretnénk, ha az új oldalad a sales orientált szövegtartalom hiánya miatt nem lenne népszerű a felhasználók körében. Ez egy külön szakma, amihez nem érthet mindenki. Időben sem kevés, így ha nincs rá kapacitásod vagy plusz embered, akkor a szövegezés csúszásával az oldal teljes indulását el kell halasztanod napokra, hetekre, rosszabb esetekben akár hónapokra is. Ezért mi ezt is bevállaljuk, így az új oldal teljes projektjét (grafika, programozás, szövegezés) a tervezéstől az indulásig egy kézben tudhatod!

 • CMS

  +

  Tartalomkezelő rendszerek tetszőleges alkalmazási területre. Célunk, hogy a különféle vállalatirányítási, webtartalom- és dokumentumkezelő rendszereinkkel nem csak a Te, hanem kollégáid munkáját is egyszerűbbé, átláthatóbbá és hatékonyabbá tegyük.

Partnereink

 • Hotel Aurum
 • FLOW PR
 • Telenor Magyarország
 • Budapesti Gazdasági Főiskola
 • LG Magyarország