Persze ez csak a külcsín, a belső érték nem változott. Fő profilunk még mindig a webfejlesztés, webdizájn, céges portálok, webáruházak készítése, alkalmazásfejlesztés Facebookra, mobilra, legyen az Android, Windows vagy akár iOS, de bármilyen digitális média gyártását is bevállaljuk a fotózástól kezdve a tévé és rádió spotok gyártásáig, egészen a kész imázs- vagy kampányfilmek készítéséig, meglévő technikai háttérrel persze. A „Referenciák” menüpont alatt részletesen tájékozódhatsz eddigi munkáinkról.

 

Azért persze fejlődtünk is! Partnereink visszajelzéseire hagyatkozva úgy döntöttünk, bővítjük amúgy is széles körű szolgáltatásaink sorát, így idén már full service online/offline marketing és kommunikációs ügynökségként is tevékenykedünk! Legyen szó tehát komplett arculattervezésről, reklámkampányok kivitelezéséről, kommunikációs stratégiák kidolgozásáról, keresőmarketingről vagy egyszerű tanácsadásról, ugyanazt a precíz elszántságot és tenni akarást fogod látni az arcunkon, mint korábban, bármelyik más munkánk esetében!

 

Sokéves működésünk során azt tapasztaltuk, hogy megrendelőink részéről egyre nagyobb az igény arra, hogy a kampányokat, projekteket egy kézben (ügynökség, alvállalkozó) tudhassák. Miért? Mert időt és pénzt takarítanak meg vele, na meg eleve könnyebben átláthatóak a munkafolyamatok, hiszen így csak egy alvállalkozót kell szemmel tartani, és persze a kapcsolattartással is kevesebb a nyűg! Nos, nálunk végre egy kézben lehet a teljes projekted! ;-)

 

Mivel partnereink esetében többször merült már fel igényként site-ok, portálok, webshopok készítésekor - de példaként említhetnénk még a különböző mobil- és Facebook applikációkat is -, hogy a szövegírást is szakemberre bíznák, csapatunkat profi szövegírókkal bővítettük, így már nem akadály egy komplett weboldal teljes, szövegezéssel együtt való elkészítése sem! A webszövegírás mellett spotszöveg és reklámszövegírással, grafikai anyagok, kiadványok szövegezésével is foglalkozunk, de rendszeres blogírással, hírlevelezéssel és Facebook hírfolyam kezeléssel sem tudtok minket zavarba hozni, sőt, szlogenek, pr cikkek vagy sajtóközlemények megfogalmazására sem mondunk nemet!

 

Az oldalunk tehát elkészült, pörgessétek, forgassátok szeretettel, töltsétek bátran mobil appjainkat - több tízezer felhasználó nem tévedhet! ;-) - vigyétek hírünket északra, délre, keletre és nyugatra, kövessetek bennünket a Facebook-on, Twitteren, LinkedIn-en, olvassátok szakmai és nem szakmai blogjainkat, írjatok leveleket, hébe-hóba csörögjetek ránk, esetleg hozzatok egy kis házi süteményt délutánonként! :-)

 

Baráti üdvözlet Mindenkinek!

 

Planetmedia